actueel

 

Site het Stadsbad gepubliceerd

23.06.2020

Sinds vandaag staat de site over het Stadsbad online. Ter plaatse van het voormalige Sportfondsenbad komt een natuurinclusief woonmilieu met 17 duurzame, houten woningen. De kelders van het voormalige zwembad zelf worden hergebruikt voor een parkeergarage met 26 parkeerplaatsen. Check de site met alle info over dit prachtige project via deze link: www.hetstadsbad.nl

of lees meer op onze site via:

Dienstverlening stats tijdens het coronavirus

16.03.2020

De gezondheid van onze medewerkers, opdrachtgevers en samenwerkingspartners is essentieel voor stats architecten. Daarom hebben we besloten onze dienstverlening zo aan te passen dat de gezondheidsrisico’s voor iedereen tot een minimum beperkt blijven. Concreet betekent het dat we onze bezetting op het kantoor terugbrengen tot een minimum en we waar mogelijk thuiswerken. We zijn echter gewoon bereikbaar via telefoon en email en wij doen er alles aan om onze werkzaamheden zo effectief mogelijk door te laten gaan. 

03.03.2020

Meng je tussen de makers op deze prominente plek in het Schiedistrict. Twee varianten met legio mogelijkheden op een zichtlocatie aan de A20, geweldig bereikbaar. Vanaf vandaag is de verhuur gestart. Interesse? Neem contact op met De Mik of De Lobel en Partners.

19.02.2020

Iconisch? Herkenbaar? Ja toch! Prijswinnend zelfs. Deze stadspoort zal je binnenkort welkom heten in de gemeente Schiedam: S’MAAK. De hoogste historische molens van de wereld, maar dan in een spectaculair nieuw jasje. Het programma is divers, maar de gemene deler is het idee van Stadsmakers: zij geven de stad smaak. Hier kun je de stad proeven en ontdekken, je kan er werken en wonen, relaxen en shoppen. Een spraakmakend ontwerp als ode aan de smaakmakers van Schiedam. Zo’n mooie prijsvraag win je natuurlijk niet alleen, dus ook hulde voor ons fantastische team: Blauwhoed, MLA+, Bouwgroep Moonen.

Nieuwe site online

28.01.2020

Onze nieuwe site is (eindelijk) online. Goed werk kost tijd en ook in dit geval was het de moeite van het wachten waard. Met de site is de transformatie van onze huisstijl compleet. Ontwerp van onze huisstijl door Erik Sandifort van TANK denkt en ontwerpt!

1/6

Please reload

Stats Architecten | architectenbureau uit Schiedam | Gerrit Verboonstraat 15 | 3111 AA Schiedam | 010 40 47 225 | info@stats.nl
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • G + - Gray Circle
  • YouTube - grijze cirkel
  • Pinterest - grijze cirkel