top of page

het dna van STATS

Solid simple splendid.jpg
Bezield functionalisme

STATS Architecten ontwerpt plekken waar eigenzinnige schoonheid, slimheid en eenvoud samengaan. We geloven dat goede architectuur inspireert en de kracht heeft de wereld te veranderen. We geloven in de noodzaak te verdichten en dat dit kan door levendige, karaktervolle plekken te maken. We geloven in de betekenis van ons vak in een complexe tijd, terwijl we werken aan fijne omgevingen die intelligent, elegant, simpel, vanzelfsprekend en tijdloos zijn.

Solid, simple, splendid

Natuurlijk zijn we dromers, maar we zijn ook realisten. We streven naar schoonheid en kwaliteit, maar dan wel van de soort die je waar kan maken. We kiezen daarom voor een pragmatische benadering zonder flauwekul. We analyseren en doorgronden, op zoek naar het essentiële, met Nederlandse nuchterheid en Rotterdamse flair. We bedenken maakbare en betaalbare oplossingen die efficiënt en duurzaam zijn, die daadwerkelijk kwaliteit toevoegen aan de wereld van alledag.

 
Ons team

STATS Architecten werkt met een compact team professionals aan architectuur in allerlei soorten en maten. Het liefst bemoeien we ons overal mee: van schets tot oplevering, van landschappelijke inpassing tot het kleinste detail, van sfeer en beleving tot techniek en kosten. Daar ligt ook onze kracht: de beheersing van een complex en geleed proces van begin tot eind. We voegen slimheid toe op alle niveaus, waardoor we maximale kwaliteit realiseren. Om dit te kunnen, heb je echte alleskunners nodig. Maak via onderstaand link kennis met ons team:

 

bottom of page