bureau

Image5.jpeg

Binnenkort start bouw Bokelweg

22.06.2022

Het is zover – de inkt is droog en de heipalen liggen klaar! Dit prachtige bedrijfsgebouw zal dit jaar worden gerealiseerd door Suijker Benjamins Bouw in opdracht van Loef beheer en projecten . Ten grondslag aan het ontwerp ligt een hoge ambitie in duurzaamheid, die onder meer blijkt uit het gebruik van circulaire materialen, materialen uit hernieuwbare bronnen en een energiezuinige installatie die gebruik maakt van bodemwarmte en pv-cellen.

IMG_9230_edited_edited_edited.jpg

Teamwork bij STATS architecten

Architectuur is een complexe discipline, waarin veel kennis van zaken samen dient te komen. Bij STATS Architecten werken we met een sterk team professionals, onder leiding van Ralph van de Donk.

STATS Square groen SSS_MQ.jpg

Smart, simple, splendid

STATS Architecten ontwerpt plekken waar eigenzinnige schoonheid, slimheid en eenvoud samengaan. We geloven dat goede architectuur inspireert en de kracht heeft de wereld te veranderen. We geloven in de noodzaak te verdichten en dat dit kan door levendige, karaktervolle plekken te maken. We geloven in de betekenis van ons vak in een complexe tijd, terwijl we werken aan fijne omgevingen die intelligent, elegant, simpel, vanzelfsprekend en tijdloos zijn.

Ad mannen herzien contract
Gerrit%20Verboonstraat%2015%20Schiedam_e
busy%20office_edited.jpg