top of page

bureau

STATS CNTE 3d interieur atrium_1.jpg

3e prijs in internationale prijsvraag

11.01.2023

Het was wat geweest – je eerste deelname meteen winnen. Helaas moeten we genoegen nemen met de 3e plaats; toch een hele prestatie van ons STATS-team is in onze eerste internationale prijsvraag. Dit onderzoeksinstituut CNTE voor de verpakkingsindustrie in Calahorra, La Rioja, Spanje zou de plek op de kaart moeten zetten met excellente architectuur. 

 

Een mooie eerste stap op het internationale podium, waar we best trots op zijn – op naar de volgende. En zelf vinden we stiekem dat ons ontwerp toch het mooiste was. Check de beelden en oordeel zelf.

IMG_5575_edited.jpg

Teamwork bij STATS architecten

Architectuur is een complexe discipline, waarin veel kennis van zaken samen dient te komen. Bij STATS Architecten werken we met een sterk team professionals, onder leiding van Ralph van de Donk.

STATS Square groen SSS_MQ.jpg

Smart, simple, splendid

STATS Architecten ontwerpt plekken waar eigenzinnige schoonheid, slimheid en eenvoud samengaan. We geloven dat goede architectuur inspireert en de kracht heeft de wereld te veranderen. We geloven in de noodzaak te verdichten en dat dit kan door levendige, karaktervolle plekken te maken. We geloven in de betekenis van ons vak in een complexe tijd, terwijl we werken aan fijne omgevingen die intelligent, elegant, simpel, vanzelfsprekend en tijdloos zijn.

Ad mannen herzien contract
Gerrit%20Verboonstraat%2015%20Schiedam_e
busy%20office_edited.jpg
bottom of page